MENY I
Forrett
Fritystekt scampi med
ananas og sursøt saus
Hovedrett
Braiset Andfilet
med grønnsaker og sate saus
***
Marinert Ytrefilet av Okse
med wokede grønnsaker i chilli sursøtsaus
***
Wokstekte,scampi, kylling og oksefilet
med grønnsaker og sacha saus
Dessert
Fritystekt Banan med vaniljeis
Kr 498,- pr.pers
MENY II
Forrett
Ristet ferske kamskjell
med blomkålpatè
Hovedrett
Torskfilet og Lammercarre
med urete/hvitvin saus
og stekte mandel potet
Dessert
Is ala lotus
Vanilje is, loutusnøtt paté og eggelikør
Kr. 528,- pr. pers
MENY III
Japansk meny
Forrett
"Red and White"
Sashimi med laks, kveite,
lakserogn og ponzu saus
Hovedrett
Today`s Sushi
Kjøkkensjefen Anbefaler
Dagens Nigiri og Maki
Dessert
Valgfritt fra dessertmeny
Kr. 528,- pr per
Selskaper:
Vi kan skreddersy meny etter dine ønsker.
Ta kontakt for å avtale meny og pris.