Dim sum
1. Dim sum «Ha Gua» 98,-
Dampet marinert scampi i rispasta
(H, G, SO, SK)
2. Dim sum «Siu Mai Pork» 98,-
Svinekjøtt Dumpling
(H, G, SO, E)
3. Wonton 119,-
Reker og svinekjøtt med vårløk og soya
(H, G, SO, SK, E)
5. Japansk «Goyza» 119,-
Fylt med sjømat og grønnsaker
(H, G, SO, SK, F)
6. 4 stk. Små friterte dim sum 98,-
Med scampi, svin, kylling og grønnsaker
(H, G, SO, SK, SU)
7. «steam bun`s» (pr.stk) 88,-
velg fyll, mellom:
- Fritert kylling med chillimajo
- Svinenakke med kimchee
- Peking and med hoisin saus
(H, G, SO, E)
8. Dim sum «tapas» 250,-
1 Steam bun, 2 Ha Gua, 2 Siu Mai og
4 små friterte dim sum
(H, G, SO, SK, SU)
Foretter
10. Sprøstekt vårrull 73,-
Fylt med svinekjøtt og grønnsaker
(H, G, SO, E)
11. Ristet Kamskjell 139,-
Med blomkål purè
(SK)
12. Tempura «ebi fry» salat 159,-
Friterte ebi reker, avokado, agurk og teryaki saus
(H, G, SO, SK)
13. Peking And 130,-
serveres med kinesiske pannekaker, agurk,
vårløk og hoisin saus
(H, G, SO)
14. Hval tataki 130,-
Lettstekt marinert hvalbiff med balsamico ponzu,
ingefær og grønnsaksalat
(H, G, SO)
Supper
15. Wonton suppe 119,-
Stekt wonton med reker og svinkjøtt
(H, G, SO, SK, E)
16. Miso suppe 98,-
Med fisk og skalldyr
(H, G, SO, SK, B, F)
17. Tom yum sjømat suppe 113,-
Med scampi, kamskjell og fisk
(H, G, SO, SK, B, F)
Chef anbefaler
81 . Svinekjøtt i sursøt saus 248,-
(H, G, E)
82. Kylling i szechuan saus 208,-
(H, G, E, SO)
83. Biff i karri saus 208,-
(H, G, E)
86. Hurtigstekt oksefilet szechuan 208,-
(H, G, E, SO)
503. Stekt Ris (biff eller kylling) 180,-
(E)
49. Stekt Nudler (biff eller kylling) 180,-
(H, G, E, SO)
ALLERGENER
H=hvete, G=gluten, SO=soya, SE=sesamfrø
F=fisk, SK=skalldyr, B=bløtdyr, M=melk,
N=nøtter, E=egg, P=peanøtter
Hovedretter
20. Scampi ball 268,-
Fritert scampi med paprika, purreløk og
hvitløk/chilli-saus
(H, G, SO, SK, E)
21. TinTin sjømat pot 289,- wokstekt scampi, kamskjell og fisk
i szechuan chilli-saus
(H, G, SO, SK, F)
22. Kam Low Wonton 289,-
Fisk og skalldyrs symfoni med sursøt saus,
grønnsaker og fritert wonton
(H, G, SO, SK, F, B)
23. Cha Siu 268,-
Marinert svinenakke og honning saus
(H, G, SO)
24. Frityrstekt Kylling 248,-
Med sweet chilli sause
(H, G, SO, E)
25. Singapore Biff 278,-
Stekte strimler av okse ytrefilet med
løk, purreløk i søt chilli saus
(H, G, SO, E, SE)
26. Malaysia Biff 308,-
Tynne skiver av okse indrefilet med
dagens grønnsaker og satè saus
(H, G, SO, E, P, N)
27. Hot pan Indrefilet av okse 338,-
Med grønnsaker, peppersaus og bakt potet
(H, G, SO)
28. Fritert Lammeside 278,-
Serveres med kjøkkensjefens utvalgte grønnsaker
og urte dipp
(H, G, SO, E)
29. Lammecarrè 338,-
Med sopp,dagens grønnsaker, vilt saus og
stekte mandelpoteter
(H, G, SO)
30. Peking And 308,-
Stekt andefilet servert med kinesiske pannekaker
agurk, vårløk og hoisin saus
(H, G, SO)
31. Brassert Andefilet 298,-
Med dagens grønnsaker, sopp og sate saus
(H, G, SO)
Vegetar retter
35. Four Sesons Hot Pot 228,-
Kjøkkensjefens utvalgte grønnsaker og
sopp i Szechuan chili saus og cashewnøtter
(H, G, SO,N)
36. Tempura Grønn 198,-
Friterte grønnsaker på Japansk vis med dipp
(H, G, SO,
Set Meny (minimum to personer)
40. Kinesisk Tapas 1 328,- p.p
Dim sum «Siu Mai Pork»
Tempura «ebi fry» salat
Svinekjøtt i Sursøt saus
Kylling i Karri saus
Biff i Szechuan chilli saus
(H, G, SO, SK, E)
41. Kinesisk Tapas 2 375,- p.p.
Dim sum «Ha Gua»
Tempura «ebi fry» salat
Cha Siu
Fritert Lammeside
Singapore Biff
(H, G, SO, SK, E)
42 .Royal Tapas Kombo 428,- p.p.
Peking And
Tempura «ebi fry» salat
Kam Low Wonton
Malaysia Biff
Lammecarrè
(H, G, SO, SK, E, B, F)
43. Sushi Tapas 380,- p.p.
Friterte Dim Sum
8 biter Sashimi
8 biter Crispy Tempura Maki
8 biter Nigiri
(H, G, SO, SK, E, F)
50. Kjøkkensjefen`s Set Meny 588,- p.p.
Forrett: Sushikokken`s utvalg av sushi og sashimi
Mellomrett: Dim Sum Kurv
Hovedrett: Malaysia biff
Svinekjøtt i Sursøt saus
Fritert Lammeside
Stekt Ris
Dessert: Dagens Overraskelse med kaffe
(H, G, SO, SK, E, F)
(Set meny er ikke mulig som takeaway)