Takeway har 10% rabatt av orginal pris
Dim sum . prisen etter
rabatt
1. Dim sum «Ha Gua» 88,-
Dampet marinert scampi i rispasta
(H, G, SO, SK)
2. Dim sum «Siu Mai Pork» 88,-
Svinekjøtt Dumpling
(H, G, SO, SK)
Foretter
10. Sprøstekt vårrull 69.-
Fylt med svinekjøtt og grønnsaker
(H, G, SO, E)
11. Ristet Kamskjell 125,-
Med blomkål purè
(SK)
12. Tempura «ebi fry» salat 143,-
Friterte ebi reker, avokado, agurk og teriyaki saus
(H, G, SO, SK)
13. Peking And 117,-
serveres med kinesiske pannekaker, agurk,
vårløk og hoisin saus
(H, G, SO)
14. Hval tataki 117,-
Lettstekt marinert hvalbiff med balsamico ponzu,
ingefær og grønnsaksalat
(H, G, SO)
Supper
16. Miso suppe 88,-
Med fisk og skalldyr
(H, G, SO, SK, B, F)
17. Tom yum sjømat suppe 101,-
Med scampi, kamskjell og fisk
(H, G, SO, SK, B, F)
Chef anbefaler
81 . Svinekjøtt i sursøt saus 205,-
(H, G, E)
82. Kylling i szechuan saus 205,-
(H, G, E, SO)
83. Biff i karri saus 205-
(H, G, E)
86. Hurtigstekt oksefilet szechuan 205,-
(H, G, E, SO)
503. Stekt Ris (biff eller kylling) 180,-
(E)
49. Stekt Nudler (biff eller kylling) 180,-
(H, G, E, SO)
305. Barnemeny 108,-
Kylling eller Pølse med pommes frites
(H)
Hovedretter prisen etter . rabatt
21. TinTin sjømat pot 260,- wokstekt scampi, kamskjell og fisk
i szechuan chilli-saus
(SO, SK, F, B)
23. Cha Siu 241,-
Marinert svinenakke og honning saus
(H, G, SO)
24. Frityrstekt Kylling 223,-
Med sweet chilli saus
(H, G, SO, E)
25. Singapore Biff 250,-
Stekte strimler av okse ytrefilet med
løk, purreløk i søt chilli saus
(H, G, SO, E, SE)
26. Malaysia Biff 277,-
Tynne skiver av okse indrefilet med
dagens grønnsaker og satè saus
(H, G, SO, E, P, N)
27. Hot pan Indrefilet av okse 304,-
Med grønnsaker, peppersaus og bakt potet
(H, G, SO)
28. Fritert Lammeside 250,-
Serveres med kjøkkensjefens utvalgte
grønnsaker og urte dipp
(H, G, SO, E)
29. Lammecarrè 304,-
Med sopp,dagens grønnsaker, vilt saus og
stekte mandelpoteter
(H, G, SO)
30. Peking And 277,-
Stekt andefilet servert med kinesiske
pannekaker agurk, vårløk og hoisin saus
(H, G, SO)
31. Brasssert Andefilet 268,-
Med dagens grønnsaker, sopp og sate saus
(H, G, SO)
Vegetar retter
35. Four Sesons Hot Pot 205,-
Kjøkkensjefens utvalgte grønnsaker og
sopp i chilli saus og cashewnøtter
(SO,N)
36.Tempura Grønn 178,-
Friterte grønnsaker på Japansk vis med dipp
(H, G, SO)
ALLERGENER
H=hvete, G=gluten, SO=soya, F=fisk,
SK=skalldyr, B=bløtdyr, M=melk, SE= sesamfrø
N=nøtter, E=egg, P=peanøtter